Το work from home ήρθε για να μείνει και έτσι το Zoom, μια από τις εφαρμογές που… εκτοξεύτηκαν σε χρήση το περασμένο διάστημα, αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων του. Η νέα πρόταση από το δημοφιλές video conferencing app δεν αφορά software αλλά hardware και ακούει στο όνομα Zoom for Home – DTEN ME.

Το Zoom for Home – DTEN ME είναι μια οθόνη τηλεδιασκέψεων, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία DTEN, που ειδικεύεται σε προτάσεις teleconferencing. Το Zoom for Home αποτελείται από μια οθόνη αφής 27″τρεις ευρυγώνιες κάμερες στην κορυφή, οκτώ μικρόφωνα και έρχεται ενσωματωμένο με το Zoom. Η σύνδεση της συσκευής με το δίκτυο μπορεί να γίνει ασύρματα και ενσύρματα ενώ το Zoom for Home – DTEN ME μπορεί να στηριχθεί και στον τοίχο.

Σκοπός του προϊόντος είναι να προσφέρει όλες τις δυνατότητες του Zoom σε ένα εύχρηστο πακέτο, το οποίο ευνοεί τη συνεργασία. Βασικό του στοιχείο το απλό UI, το οποίο δεν έχει πολλά στοιχεία που μπορούν να σε αποσπάσουν. Πέρα από τις επιλογές κλήσεων το Zoom for Home υποστηρίζει τη λειτουργία white board. Αυτή σου δίνει έναν πίνακα πάνω στον οποίo μπορείς να γράφεις ό,τι θες ή να σημειώνεις πάνω σε άλλα αρχεία. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν μοιράζεσαι την οθόνη σου σε πραγματικό χρόνο και μέσω της οθόνης αφής η διαδικασία σημειώσεων γίνεται πολύ εύκολη.

Το Zoom for Home – DTEN ME είναι η πρώτη Zoom for Home συσκευή, όπως δήλωσε η εταιρία, και δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και άλλες επιλογές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η διαθεσιμότητα της συσκευής θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και απευθύνεται τόσο σε οικιακούς όσο και σε επιχειρησιακούς πελάτες.

Μείνε συντονισμένος για όλα τα νεότερα!