Το μαγείρεμα στο σπίτι μπορεί να ακούγεται ως μια ιδέα… νόστιμη και γευστική, ωστόσο συχνά μπορεί να γίνει απαιτητικό ως και δύσκολο, αν δεν έχεις του κατάλληλους «συμμάχους».

Αυτή την περίοδο, που οι περισσότεροι οργανώνουμε εκ νέου το νοικοκυριό μας, ας ρίξουμε μια ματιά σε ηλεκτρικές κουζίνες και φούρνους όλων των ειδών, που αξιοποιούν την τεχνολογία στο έπακρο!

Καθάρισμα; Πες το κι έγινε!

Υπάρχει κάτι πιο πρακτικό από φούρνους που καθαρίζονται… μόνοι τους; Είτε με πυρόλυση είτε με τον κλασικό τρόπο (νερό στο ταψί), κουζίνες όπως η PITSOS PHSR49250 σου λύνουν τα χέρια στο καθάρισμα για ακούραστο μαγείρεμα κάθε μέρα!

Smart φούρνος και… ησύχασες!

Πόσες φορές δεν αναρωτιέσαι αν έκλεισες την εστία της κουζίνας; Ή θες να προγραμματίσεις το ψήσιμο του φαγητού εύκολα και γρήγορα; Οι έξυπνοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι, όπως ο NEFF C17WR00N0, σου δίνουν απόλυτο έλεγχο από το smartphone ή το tablet σου και όλα γίνονται (σχεδόν) αυτόματα.

Προστασία και ασφάλεια!

Δεν είναι πάντα εύκολο να κρατήσεις τα παιδιά μακριά από τον φούρνο, ειδικά όταν πλησιάζει η ώρα της πείνας. Χάρη στις τεχνολογίες κλειδώματος φούρνου και εστιών δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το αν θα πλησιάσουν ή θα ανοίξουν την πόρτα ανά πάσα στιγμή. Όπως με την ηλεκτρική κουζίνα BOSCH HKS79W250, με 30 προκαθορισμένα αυτόματα προγράμματα!

Βρες όλους τους παραπάνω φούρνους και αμέτρητες ακόμα επιλογές σε όλα τα καταστήματα MediaMarkt και στο mediamarkt.gr!