Η Google προχωράει στη μεγαλύτερη επέκταση της διαθεσιμότητας του YouTube Go σε 130 χώρες, μιας ειδικής έκδοσης του YouTube που απευθύνεται σε χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση σε γρήγορα δίκτυα ή όταν αυτό είναι εφικτό, οι τιμές καθιστούν αποτρεπτική την παρακολούθηση ενός βίντεο.

Αυτό που κάνει εφικτό το YouTube Go app είναι το κατέβασμα των περισσοτέρων βίντεο από το YouTube, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορέσει να παρακολουθήσει αυτό που θέλει χωρίς κάποια χρέωση και όποτε θέλει. Επιπλέον κάνει εφικτό το διαμοιρασμό τους με κάποιον άλλον χρήστη που χρησιμοποιεί και αυτός την εφαρμογή, πάντα χωρίς κάποια χρέωση.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Mario Kart έρχεται στα smartphones

Οι 130 χώρες στις οποίες από σήμερα το YouTube Go είναι διαθέσιμο είναι χώρες που δε διαθέτουν καλό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας όπως η Ινδία όπου και έκανε το ντεμπούτο της η εφαρμογή τον περασμένο χρόνο. Η νέα έκδοση έρχεται με νέα χαρακτηριστικά όπως το κατέβασμα βίντεο σε υψηλή ανάλυση, προτεινόμενα βίντεο αλλά και δυνατότητα για τον χρήστη να διαμοιραστεί πολλαπλά βίντεο με μία κίνηση με μια άλλη συσκευή.