Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του νέου της tablet, του Mi Pad 4, η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ένα ακόμα καλύτερο μοντέλο, το Xiaomi Mi Pad 4 Plus.

Στην ουσία το Plus μοντέλο όπως συνηθίζεται, αποτελεί μια μεγαλύτερη έκδοση του «απλού» μοντέλου αφού έρχεται με οθόνη 10.1 ιντσών και Full HD ανάλυση. Διαθέτει αναλογία 16:10 ενώ σε ότι αφορά το σχεδιασμό του, αυτός δε διαφέρει από το Mi Pad 4 με τη μεταλλική κατασκευή και τις καμπύλες γωνίες.

Βέβαια, το βάρος είναι μεγαλύτερο αφού φτάνει τα 485 γρ. κατά 143 δηλαδή γραμμάρια περισσότερο από το μοντέλο των 8 ιντσών.

Διάβασε επίσης: Το Oppo R17 έρχεται με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς

Η Xiaomi επιλέγει και τώρα μια λύση της Qualcomm για την καρδιά του tablet και συγκεκριμένα το Snapdragon 660 chipset με 4GB μνήμη και 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει ο χρήστης.

Και στις δύο όμως περιπτώσεις, η μπαταρία είναι εξίσου μεγάλη αφού αυτή έχει χωρητικότητα 8620mAh. Τέλος υπάρχουν και κάμερες, μία στο πίσω μέρος στα 13MP με διάφραγμα f/2.0 και μία στο εμπρόσθιο μέρος με ανάλυση 5MP.

Οι προπαραγγελίες μόλις ξεκίνησαν στην Κίνα με τιμή περίπου $305, με τη συσκευή να αναμένεται από τον επόμενο μήνα και στην Ευρώπη.