Τώρα η ημέρα ξεκινάει δυναμικά από τον καρπό σου. Το Mi Band 3 προβάλλει σε πραγματικό χρόνο τη διάρκειας άσκησης, τα βήματα, τον καρδιακό παλμό και πολλά δεδομένα άθλησης.

*Ο διαγωνισμός βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Μιας και διαθέτει αδιάβροχη πιστοποίηση 50 μέτρων, μπορείς να το πάρεις μαζί σου για κολύμβηση, στο ντους, αλλά και σε οικιακές εργασίες χωρίς κίνδυνο, δεδομένου μάλιστα πως έχει βάρος μόλις 20 γρ. Τα δεδομένα προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο στην OLED οθόνη αφής του, ώστε να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα την φυσική σου κατάσταση και να αναπροσαρμόσεις την ένταση ανάλογα, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Το Mi Band 3 διαθέτει αναβαθμισμένο αλγόριθμο για τη συνολική μέτρηση των βημάτων σου. Μάλιστα, η ακρίβεια του αισθητήρα καρδιακού ρυθμού έχει βελτιωθεί προκειμένου να παρακολουθεί την καρδιά σου σε 24ωρη βάση.

Πλέον, οι ειδοποιήσεις έρχονται απευθείας στον καρπό σου: μηνύματα, εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις app με μια μόνο ματιά. Μάλιστα, όταν το Android smartphone βρεθεί κοντά στο Mi Band 3, θα ξεκλειδώσει αυτόματα. Το Mi Band3 προσφέρει επίσης πρόγνωση καιρού 3 ημερών και έγκαιρη ειδοποίηση κλιματικής αλλαγής, ημερολόγιο και ξυπνητήρι και ειδοποίηση επίτευξης στόχων, ενώ παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σου, συγκεντρώνοντας καθημερινά δεδομένα.

Η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει τις 20 ημέρες, ενώ διαθέτει πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών.

Μεγάλη οθόνη. Αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Με το Xiaomi Mi Band 3 θα βάλεις την καθημερινότητά σου σε τάξη. WhatsApp, κλήσεις και ειδοποιήσεις app με μια ματιά. Εκτός από αδιάβροχο στα 50 μέτρα, διαθέτει λειτουργία Lift Wrist Gesture, μετράει τους καρδιακούς παλμούς, παρακολουθεί τον ύπνο σου, μετράει τα βήματά σου ενώ ταυτόχρονα σου δίνει έως 20 ημέρες αυτονομίας.

OLED οθόνη αφής για ξεκάθαρη ενημέρωση

Δες τις σημαντικότερες ειδοποιήσεις απευθείας από τον καρπό σου. Διάβασε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες 3 ημέρες, για έγκαιρη ειδοποίηση κλιματικής αλλαγής. Πλέον, θα γνωρίζεις πότε να κρατάς ομπρέλα. Κι αν δεν θέλεις να χάσεις κανένα ραντεβού, δες όλα τα αποθημευμένα γεγονότα στο ημερολόγιο σου, που βρίσκεται μόλις μία ματιά μακριά.

Στην οθόνη εμφανίζονται
24 χαρακτήρες

Μηνύματα κειμένου,
e-mail, κλήσεις
και ειδοποιήσεις

Παρακολούθηση
αθλημάτων


Παρακολούθηση ύπνου
και βημάτων

Αδιάβροχο
στα 50 μέτρα

Αυτονομία
20 ημερών

Η μέρα ξεκινάει δυναμικά από τον καρπό σου

Προβολή σε πραγματικό χρόνο της διάρκειας άσκησης, των βημάτων, των καρδιακών παλμών και άλλων δεδομένων άθλησης.

Παρακολούθησε όλες τις κινήσεις σου

Το Xiaomi Mi Band 3 διαθέτει μετρητή βημάτων, καρδιακών παλμών, παρακολουθεί τον ύπνο σου και σου στέλνει υπενθυμίσεις για διακοπή της καθιστικής κατάστασής σου. Έτσι, θα μπορείς να παρακολουθείς όλες τις κινήσεις σου και να διαχειρίζεσαι την υγεία σου ακόμη καλύτερα.

Κινητοποιήσου περισσότερο για να πετύχεις περισσότερα

Με 20 ημέρες αυτονομίας, θα ολοκληρώσεις κάθε εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων με άνεση. Μάλιστα, θα έχεις περίπου ακόμη 2 εβδομάδες αυτονομίας, θα να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα. Επίσης, το Mi Band 3 εντοπίζει το Android smartphone όταν βρίσκεται κοντά σου και το ξεκλειδώνει αυτόματα, εξοικονομώντας σου πολύτιμο χρόνο όταν πρέπει να κρατήσεις σημειώσεις. Επίσης, θα μπορείς να δεις στην οθόνη ποιος σε καλεί σε μία εισερχόμενη κλήση ενώ θα μπορείς να απορρίψεις την κλήση, απευθείας από τον καρπό σου.

30 λειτουργίες σε ένα band

Το Xiaomi Mi Band 3 διαθέτει πολλές και χρήσιμες λειτουργίες που θα σου λύσουν τα χέρια. Και η Xiaomi ήδη αναπτύσσει κι άλλες λειτουργίες τις οποίες θα τις προσθέσει σε μελλοντική αναβάθμιση.

Προβολή μηνυμάτων

Αναγνώριση κλήσης
ή απόρριψη

Ξυπνητήρι με
δόνηση


Έλεγχος καρδιακού
ρυθμού

Παρακολούθηση
ύπνου

Δεδομένα άσκησης σε
πραγματικό χρόνο


Υπενθύμιση
αδράνειας

Υπενθύμιση
συμβάντος

Ξεκλείδωμα Android
smartphone

Πλήρως παραμετροποιήσιμη εφαρμογή

Η εφαρμογή Mi Fit app, θα σου επιτρέψει να ορίσεις το δικό σου προσωπικό στυλ fitness ενώ θα σου δώσει δυνατότητα να καθορίσεις τους καθημερινούς σου στόχους. Επίλεξε το πρόγραμμα άσκησης που σου ταιριάζει και κράτησε υπό έλεγχο όλα τα εβδομαδιαία δεδομένα.

 

Αγόρασέ το

 

8 τυχεροί θα κερδίσουν το νέο activity tracker της Xiaomi

Facebook

Instagram

View this post on Instagram

🎁ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 8 τυχεροί θα κερδίσουν το νέο activity tracker της Xiaomi: τσέκαρε το link του bio: http://ow.ly/MNKD30mnEdV To Mi Band 3 μετράει καρδιακό παλμό, αθλητικά δεδομένα και ύπνο, ειδοποιεί για κλήσεις/email, έχει αυτονομία 20 ημερών. Για να γίνεις ένας από τους τυχερούς: ✅Κάνε follow τη σελίδα μας. ✅Ψήφισε ποιο χαρακτηριστικό σε εντυπωσίασε περισσότερο. ✅Γράψε comment ποιος σε τρέχει ή τον τρέχεις… και θα του κάνουμε δώρο ένα Mi Band 3. ⭐️Πάρε μέρος όσες φορές θέλεις, γράφοντας διαφορετικό comment ❤️ Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και από το Facebook.com/MEDIAMARKTGR #running #xiaomi #δώρο #OloiTaTheloumeOla #διαγωνισμός #contest #FanOfTheMonth #FanOfMediaMarkt

A post shared by Media Markt Greece (@mediamarktgr) on

Twitter