Η νεότερη σειρά smartphone από τη Xiaomi είναι γεγονός και θα την βρεις ήδη στη MediaMarkt! Ο λόγος για τα νέα Xiaomi Mi 10T series. Η νεότερη κυκλοφορία από τη Xiaomi περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα οποία βάζουν… δύσκολα σε flagship και mid-range προτάσεις από τον ανταγωνισμό. Ο λόγος είναι φυσικά ο κορυφαίος δείκτης απόδοσης-τιμής τους. Για του λόγου το αληθές, πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά και των τριών νέων smartphone.

Xiaomi Mi 10T Pro

Στην κορυφή της σειράς «κάθεται» το Xiaomi Mi 10T Pro, το οποίο σου προσφέρει κορυφαία specs σε προσιτή τιμή. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Snapdragon 865 επεξεργαστή, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η οθόνη 6,67 ιντσών της συσκευής, η οποία διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 144Hz! Τα εντυπωσιακά νούμερα συνεχίζονται και στο σύστημα της κάμερας, εκεί όπου βρίσκουμε κύριο αισθητήρα 108MP, ultra-wide φακό 13MP και έναν ακόμα αισθητήρα για macro λήψεις. Τα χαρακτηριστικά ολοκληρώνει η μπαταρία των 5.000mAh.

Xiaomi Mi 10T

Ένα (πολύ μικρό) σκαλοπάτι πιο κάτω έχουμε το Xiaomi Mi 10T. Οι διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων είναι ελάχιστες και ο σχεδιασμός τους δεν προδίδει καμία από αυτές. Η συσκευή έχει το ίδιο design με την Pro έκδοση ενώ δεν άλλαξαν επίσης: οθόνη, μπαταρία, RAM, επεξεργαστής και selfie κάμερα. Η μόνη διαφορά εντοπίζεται στη χωρητικότητα, η οποία είναι 128GB, και στον κύριο αισθητήρα των 64MP. Οι άλλες δύο κάμερες είναι ίδιες. Η επιλογή μεταξύ των δύο θα αποδειχθεί σίγουρα δύσκολη απόφαση.

Xiaomi Mi 10T Lite

Εκτός από flagship μοντέλα η σειρά Xiaomi Mi 10T περιλαμβάνει και ένα πολύ ανταγωνιστικό midrange μοντέλο, το Xiaomi Mi 10T Lite. Εδώ οι αλλαγές είναι εμφανείς, σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, αλλά η συσκευή είναι πολύ καλά εξοπλισμένη για την κατηγορία της. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι ο Snapdragon 750G επεξεργαστής, καθώς το Mi 10T Lite είναι το πρώτο smartphone που εξοπλίζεται με αυτό το SoC.

Η οθόνη της συσκευής έχει και αυτή διαγώνιο 6,67” αλλά το hole punch για τη selfie κάμερα των 16MP βρίσκεται σε άλλο σημείο. Ελαφρώς μειωμένος είναι και ο ρυθμός ανανέωσης, ο οποίος παραμένει πολύ υψηλός, με ταχύτητα 120Hz. Το σύστημα της κάμερας περιλαμβάνει τέσσερις αισθητήρες, έναν κύριο στα 64MP, έναν ultra-wide στα 8MP και δύο ακόμα αισθητήρες 2MP για macro και υπολογισμό βάθους. Η μπαταρία είναι ελάχιστα μικρότερη και έχει χωρητικότητα 4.820mAh.

Ποιο από τα τρία νέα Xiaomi Mi 10T smartphone είναι για σένα; Όποιο κι αν επιλέξεις, μπορείς να το αποκτήσεις άμεσα από τη MediaMarkt και το mediamarkt.gr!