Ένα από τα παράπονα όσων προχώρησαν σε αγορά ενός νέου μοντέλου από τη σειρά Galaxy S10, είναι η έλλειψη αποκλειστικής λειτουργίας λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (Night Mode), όπως συμβαίνει με τον ανταγωνισμό (βλ. Huawei).

Όμως με την τελευταία αναβάθμιση που γίνεται σταδιακά διαθέσιμη για τους κατόχους ενός Galaxy S10 μοντέλου, η Samsung προσθέτει τη λειτουργία νυκτός. Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας, οι χρηστες μπορούν να έχουν καλύτερες λήψεις το βράδυ, χωρίς να περιμένουν να ενεργοποιηθεί αυτόματα το bright mode.

Διάβασε επίσης: 55 εκατομμύρια πειρατικά downloads για το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, μόνο το πρώτο 24ώρο.

Το πρόβλημα με το mode αυτό όμως είναι ότι ενεργοποιείται μόνο στο απόλυτο σκοτάδι, χωρίς ο χρήστης να μπορεί να κάνει κάτι, τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία της αναβάθμισης που προσθέτει το Night Mode.

Παρόμοια τακτική ακολουθούν και άλλοι κατασκευαστές όπως η Huawei αλλά και η Google όπου στα Pixel smartphone διαθέτει τη λειτουργία Night Sight.

Το Night Mode θα γίνει διαθέσιμο στα Galaxy S10 και S10+ πολύ σύντομα αφού περιλαμβάνεται στην αναβάθμιση ασφάλειας Απριλίου 2019.