Τα αποκαλυπτήρια του επόμενου iPhone πλησιάζουν, με την Apple να έχει προχωρήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες σε ελάχιστες αλλαγές σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση.

Όμως μια σημαντική αλλαγή αφορά τον αποθηκευτικό χώρο του αρχικού μοντέλου, που σύμφωνα με την αξιόπιστη Wall Street Journal, δε θα διαθέτει 16GB αλλά 32GB, ένα πάγιο αίτημα των φίλων της εταιρείας που βρίσκανε τα 16GB ελάχιστα για τις αποθηκευτικές τους ανάγκες.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα παρουσιάσει iPhone με 256GB αποθηκευτικό χώρο, παράλληλα με τις κλασσικές χωρητικότητες των 64GB και 128GB. Ενδεικτικό πάντως είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων συσκευών των εταιρειών, έρχονται με ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο τα 32GB, μια πολιτική η οποία ακολουθείται τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.

Σε άλλες πληροφορίες με αρκετή δόση αξιοπιστίας, το iPhone 7 όπως είναι η πιθανότερη ονομασία του νέου iPhone, θα έχει περισσότερη μνήμη, αρκετά πιο γρήγορο επεξεργαστή, ενώ όπως όλα δείχνουν, δε θα ενσωματώνει θύρα ακουστικών, με την Apple να επιλέγει τη Lightning θύρα για μια νέα γενιά ακουστικών.