Ανάμεσα στις ταινίες σούπερ ηρώων που αναμένεται να δούμε την επόμενη χρονιά, ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία το Logan, ή αλλιώς, η τρίτη ταινία με κεντρικό ήρωα τον Wolverine των Χ-Men.

Η αναμονή μάλιστα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μετά την κυκλοφορία του πρώτου trailer της ταινίας το οποίο μας προετοιμάζει για κάτι εντελώς διαφορετικό και όχι μόνο σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες του ήρωα. Έτσι στο trailer βλέπουμε τον Wolverine ή αλλιώς Logan αρκετά χρόνια μετά την τελευταία του περιπέτεια, να βρίσκεται σε έναν κόσμο που οι «μεταλλαγμένοι» έχουν εξαφανιστεί από τη Γη.

Υπό τους ήχους του κλασσικού τραγουδιού Hurt του Johnny Cash, βλέπουμε έναν Wolverine αρκετά ταλαιπωρημένο, ενώ δίπλα του υπάρχει και ο Professor X ο οποίος είναι άρρωστος. Κάτι που διαφοροποιεί την ταινία από προηγούμενες ταινίες των X-Men είναι ότι θα είναι κατάλληλη μόνο για ενηλίκους, κάτι που οφείλεται και στις ακραίες σκηνές του Deadpool που όμως αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Στο ρόλο του Wolverine επιστρέφει για 10η και τελευταία φορά όπως έχει δηλώσει ο Hugh Jackman ενώ στο ρόλο του Professor X βλέπουμε για μια ακόμη φορά τον Patrick Stewart. Το Logan αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου.