Τι έρχεται μετά τις γιορτές; Οι χειμερινές εκπτώσεις φυσικά! Υποδεχόμαστε και φέτος τη νέα χρονιά με χαμηλότερες τιμές καθώς οι Winter Sales 2023 μόλις ξεκίνησαν! Και μιας και είμαστε μόλις στην αρχή, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις! Hint για τις εκπτώσεις που μόλις ξεκίνησαν: Οι τιμές θα σε ταξιδέψουν στο παρελθόν καθώς είναι σαν να βγήκαν από κάποια παλιότερη εποχή! Πριν πάμε στις τιμές όμως, θα δούμε πολλές χρηστικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στις αγορές σου. Ξεκινάμε;

Winter Sales 2023: Πότε αρχίζουν και μέχρι πότε είναι;

Η σημαντικότερη πληροφορία είναι η χρονική περίοδος στην οποία θα μπορείς να αποκτήσεις τα προϊόντα που θες σε χαμηλότερη τιμή. Όπως είπαμε, οι χειμερινές εκπτώσεις 2023 μόλις ξεκίνησαν. Η διάρκειά τους θα είναι σχεδόν 2 μήνες. Συγκεκριμένα, θα διαρκέσουν από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου. Στη MediaMarkt, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο ηλεκτρονικό, θα εντοπίσεις προσφορές που φτάνουν έως και το -60%, με τις εκπτώσεις να υπάρχουν σε κάθε προϊοντική κατηγορία! Υπάρχουν Winter Sales παντού, από το μικρότερο tech gadget μέχρι τη μεγαλύτερη οικιακή συσκευή, για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι στις φετινές εκπτώσεις!

Winter Sales vs Black Friday: Ποιες εκπτώσεις είναι καλύτερες;

Κλασικό ερώτημα και απολύτως λογικό! Με την Black Friday να είναι πολύ πρόσφατα στο μυαλό όλων, αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν καλύτερο να αναβάλεις τα ψώνια σου και να περιμένεις μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο, αν δεν πρόλαβες να αποκτήσεις αυτό που έψαχνες στην Black Friday 2022. Υπάρχει πραγματικά λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο όμως; Όχι απαραίτητα. Η χειμερινές εκπτώσεις και η Black Friday έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα, οπότε πιθανότατα δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να περιμένεις 10 μήνες ακόμα για τις αγορές σου, αλλά ούτε να «σκας» που σου ξέφυγαν οι προσφορές της περασμένης Black Friday.

Winter Sales 2023 01

Σε σχέση με τη Black Friday, οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: διαρκούν πολύ περισσότερο! Με σχεδόν δύο μήνες στη διάθεσή σου, μπορείς να οργανώσεις τα ψώνια σου όποτε σε βολεύουν και να πετύχεις τις τιμές που θες χωρίς να πρέπει να περιμένεις ακριβή ημερομηνία. Εξάλλου, οι τιμές είναι εξίσου χαμηλές και στις δύο περιόδους.

Επιπλέον, στη Black Friday το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν πάντα οι προσφορές σε είδη τεχνολογίας. Στη MediaMarkt υπάρχουν εκπτώσεις και τις δύο περιόδους, σε όλες τις κατηγορίες. Οπότε αυτή η περίοδος ενδείκνυται για οποιαδήποτε αγορά και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τη Black Friday για αγορές σε χαμηλότερη τιμή, ειδικά αν δεν έχεις σε προτεραιότητα την απόκτηση τεχνολογικών προϊόντων. Άσε που η Black Friday 2023 αργεί ακόμα. Αν χρειάζεσαι κάτι σχετικά άμεσα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις μέχρι τον Νοέμβριο, πολύ απλά γιατί μέχρι τότε δεν θα έχεις αυτό που θες.

Τι εκπτώσεις θα βρω στη MediaMarkt;

Όπως είπαμε, οι εκπτώσεις βρίσκονται παντού! Ας μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα λοιπόν, για τις πιο «hot» κατηγορίες, τις μεγάλες προσφορές που παίζουν και πώς θα εκμεταλλευτείς τις Winter Sales 2023 για να βγεις κερδισμένος.

Εκπτώσεις σε κορυφαία smartphones

Έφτασε η ώρα να αποκτήσεις νέο κινητό! Ξεκίνα το 2023 αποκτώντας ένα smartphone που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από μερικά ήδη οικονομικά smartphones και φτάνουν στα flagships της αγοράς, εκεί όπου είναι ακόμα μεγαλύτερες. Απόκτησε νέα συσκευή σε χαμηλότερη τιμή και απόλαυσε πιο όμορφες φωτογραφίες, μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη οθόνη. Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 350€ σε ορισμένα μοντέλα!

Εκπτώσεις σε TVs με τρομερή ανάλυση οθόνης

Οι 4K τηλεοράσεις είναι εδώ και μερικά χρόνια η κατηγορία που προτιμούν οι περισσότεροι. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις την τηλεόραση στο σαλόνι, κατά τη διάρκεια των Winter Sales 2023 θα βρεις δεκάδες τηλεοράσεις σε έκπτωση με τις περισσότερες να είναι 4K, οπότε μπορείς να αναβαθμίσεις την εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι σε πιο οικονομική τιμή. Μην νομίζει πως αν έχεις ήδη 4K δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όμως. Η επόμενη γενιά, το 8K, κυκλοφορεί ήδη και στη MediaMarkt θα βρεις εκπτώσεις και σε 8K τηλεοράσεις. Άρα, ακόμα κι θες να έχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στις τηλεοράσεις, μπορείς να την κάνεις δική σου σε χαμηλότερη τιμή.

Winter Sales 2023 02

Εκπτώσεις σε οικιακές συσκευές που δεν πρέπει να χάσεις

Τώρα είναι η ευκαιρία να ανανεώσεις τις μεγάλες οικιακές συσκευές του σπιτιού καθώς θα βγεις πολλαπλά κερδισμένος. Αποκτώντας νέο ψυγείο, πλυντήριο ή κουζίνα κατά τη διάρκεια των Winter Sales 2023 θα κερδίσεις, αρχικά, λόγω των χαμηλότερων τιμών καθώς η απόκτηση των συσκευών θα γίνει πιο οικονομικά. Επιπλέον, το κέρδος σου μεγαλώνει σε βάθος χρόνου αν αντικαταστήσεις μία παλιά ενεργοβόρα συσκευή. Επιλέγοντας ένα μοντέλο με υψηλή ενεργειακή κλάση θα μειώσεις τον λογαριασμό ρεύματος. Αυτή τη στιγμή οι προσφορές που τραβάνε τα βλέμματα βρίσκονται στις οικιακές εντοπίζονται σε μοντέλα Whirlpool και Indesit. Και σου έχουμε και έναν ακόμα τρόπο με τον οποίο μπορείς να βγεις κερδισμένος: τη δράση «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή»! Το πρόγραμμα συνεχίζεται ακόμα και αν είσαι δικαιούχος μπορείς να αποκτήσεις ηλεκτρικές συσκευές με ακόμα μεγαλύτερο όφελος, ανακυκλώνοντας τις παλιές!

Εκπτώσεις σε laptops κάθε κατηγορίας

Παιχνίδια, σειρές και ταινίες, δουλειά, για όλα χρειάζεται ένα laptop. Αν το δικό σου «τρέχει σφαίρα» τότε μπορείς απλά να πας στην επόμενη παράγραφο. Αν όμως κολλάει συνεχώς και κάνει τη ζωή σου δύσκολη τότε ήρθε η ώρα της αλλαγής. Στις Winter Sales 2023 της MediaMarkt θα κάνεις δικό σου το laptop που θες με έκπτωση που φτάνει το 35%. Με επιλογές από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και προτάσεις σε κάθε κατηγορία τιμής, σίγουρα θα βρεις το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου.

Άρα μόνο MediaMarkt για τα καλύτερα Winter Sales του 2023;

Στη MediaMarkt βρίσκεις χειμερινές εκπτώσεις που φτάνουν το 60%. Οι χαμηλότερες τιμές υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες, οπότε σίγουρα θα βρεις καλύτερη τιμή στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, τα καλύτερα brands της αγοράς είναι εδώ, ό,τι κι αν ψάχνεις. Οπότε ναι, για winter sales 2023 ο μοναδικός προορισμός είναι η MediaMarkt! Ανακάλυψε όλες τις προσφορές στο mediamarkt.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα MediaMarkt για να δεις από κοντά όλα όσα σε ενδιαφέρουν!