Η επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 πλησιάζει, με τη Microsoft όμως να μην ενδιαφέρεται και τώρα να τη συνοδεύσει με κάποια ξεχωριστή ονομασία αφού σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, αυτή θα ονομαστεί Windows 10 Spring Creators Update.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η Microsoft επιλέγει τη συγκεκριμένη ονομασία αν και άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ονομάζει κάθε αναβάθμιση των Windows 10, έτσι ώστε να είναι πιο περιγραφική ή να αναφέρετε σε συγκεκριμένη μερίδα ατόμων όπου η αναβάθμιση έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η νέα αναβάθμιση των Windows 10 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου και σ’ αυτή περιμένουμε να δούμε νέα χαρακτηριστικά όπως το Timeline, υποστήριξη HDR αλλά και περισσότερες αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον σύμφωνα με τη γλώσσα σχεδιασμού Fluent Design που ενσωματώνει σιγά σιγά η Microsoft στα Windows. Παράλληλα η Microsoft συνεχίζει τη δουλειά για την επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 που θα ακολουθήσει την ανοιξιάτικη, και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η εταιρεία, αυτή θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο Φθινόπωρο.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν