Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα. Και θάλασσα σημαίνει watersports! Θα ξεκινήσεις για ιστιοπλοΐα; Για surfing; Για καταδύσεις; Extreme ή όχι τόσο πολύ, υπάρχουν κάποια gadgets που θα σε βοηθήσουν να απαθανατίσεις αυτές τις στιγμές (και στη συνέχεια φυσικά να τις μοιραστείς στα αγαπημένα σου social media).

Waterproof & Action Cameras για να διαλέξεις:

Οι κάμερες που δε φοβούνται το νερό!

Οι extreme εμπειρίες, απαιτούν τα κατάλληλα accessories. Μέσα ή έξω από το νερό, αδιάβροχες κάμερες μπορούν να κρατήσουν ζωντανές για πάντα αυτές τις μοναδικές εμπειρίες. Με πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις από compact αδιάβροχες κάμερες μέχρι την πλέον εξελιγμένη actioncam GoPro HERO3+ και μετά το μόνο που θα σε “αγχώνει” θα είναι το πως θα ζήσεις την κάθε στιγμή στο έπακρο.

[sc:product article=1136983][sc:product article=1139640][sc:product article=1119664][sc:product article=1129454]

 

Αδιάβροχες θήκες smartphones και tablets:

Με το κινητό ΚΑΙ στη θάλασσα!

Κακά τα ψέμματα: Σύμφωνα με το flickr, οι πιο διάσημες κάμερες, είναι αυτές των κινητών. Παράλληλα, αν είσαι σαν κι εμάς εδώ (ή σαν το μέσο άνθρωπο σύμφωνα με τη dailymail), συνέχεια τσεκάρεις την οθόνη του smartphone σου και πας παντού με αυτό. Και επειδή Mediamarkt σημαίνει.. λύση σε όλους τους προβληματισμούς, είμαστε εδώ για να προτείνουμε από αδιάβροχες θήκες για το αγαπημένο σου mobile ή tablet, μέχρι smartphones που δεν… “χαμπαριάζουν” από νερό!

[sc:product article=1144111][sc:product article=1125757][sc:product article=1123546][sc:product article=1135136]

 

Φορητά ηχεία:

Ποιος είπε πως μουσική και παραλία δεν συνδυάζονται;

Διακοπές χωρίς φορητά ηχεία… δεν γίνονται! Το πρωί (ή το βράδυ) στην παραλία με φίλους, πάνω στο θαλάσσιο ποδήλατο με το έτερον ήμισυ, ή ακόμη και στο καράβι ή το ξενοδοχείο, τα φορητά ηχεία προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία μετατροπής κάθε στιγμής σε πάρτι.

[sc:product article=1125766][sc:product article=1126063][sc:product article=1131153]