Το επόμενο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Uncharted του PlayStation, με ελληνικό τίτλο Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο (Uncharted The Lost Legacy), έρχεται στις 23 Αυγούστου όπως ανακοίνωσε σήμερα η Sony. Μάλιστα ολόκληρο το παιχνίδι θα είναι μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα περιλαμβάνοντας ελληνικό μενού και υπότιτλους.

Κεντρικός ήρωας στο παιχνίδι αυτό δε θα είναι ο Nathan Drake αλλά η Chloe Frazer, μια παλιά γνώριμη της σειράς που τη γνωρίζουν πολύ καλά όσοι έχουν ασχοληθεί με τους προηγούμενους τίτλους. Στο νέο παιχνίδι, η Chloe συνεργάζεται με τη ψυχρή μισθοφόρο Nadine Ross προκειμένου να ανακαλύψουν ένα αρχαίο ινδικό τεχνούργημα. Όπως φαίνεται και στο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα η Sony, το νέο Uncharted έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν γνωστή τη σειρά, κερδίζοντας πολλά βραβεία για την πλοκή, το gameplay και φυσικά για τα κορυφαία γραφικά.

Το Uncharted: The Lost Legacy όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation και συγκεκριμένα για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro.