Έχοντας ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η Sony μας ενημέρωσε στην παρουσίαση της εταιρείας στην Ε3 2017, ότι το επόμενο επεισόδιο στην επιτυχημένη σειρά, Uncharted The Lost Legacy, θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Το Uncharted The Lost Legacy αποτελεί ένα ξεχωριστό τίτλο στη σειρά αφού για πρώτη φορά σε αυτό δεν πρωταγωνιστεί ο Nathan Drake με τον φίλο του Victor. Τη θέση τους την έχουν πάρει δύο γυναίκες, η Chloe Frazer και η Nadine Ross, που οι φίλοι της σειράς τις γνωρίζουν αρκετά καλά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Με στόχο την ανακάλυψη ενός θησαυρού, τα γεγονότα τοποθετούνται χρονικά μετά το τέλος του Uncharted 4 ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εκτός από τους γρίφους, είναι οι χαρακτήρες των δύο γυναικών, με την κόντρα τους να πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Διάβασε επίσης: Τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της Sony στην E3 2017

Η Sony ανακοίνωσε ότι το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με τιμή $39,99, όμως όσοι έχουν προχωρήσει σε αγορά το Uncharted bundle του PlayStation 4, θα το δουν να εμφανίζεται στις 22 Αυγούστου μαγικά στην online βιβλιοθήκη των παιχνιδιών τους.