Το Uncharted 4 :  A Thief’s End, το τελευταίο επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών για το PlayStation, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στην αγορά και ήδη σαρώνει σε πωλήσεις.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Sony, ήδη έχουν πουληθεί περισσότερα από 2.7 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού παγκοσμίως και μόνο για τις 7 πρώτες ημέρες διάθεσης του παιχνιδιού στην αγορά. Ο τίτλος κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου αποκλειστικά για το PlayStation 4, λαμβάνοντας άκρως θετικά σχόλια όχι μόνο για τα γραφικά αλλά και για την ατμόσφαιρα η οποία βαδίζει στα κινηματογραφικά πρότυπα των προκατόχων του. Επιπλέον η Sony ενημερώνει ότι το Unharted 4 είναι ο τίτλος με τις πιο γρήγορες πωλήσεις ανάμεσα σε όλα τα παιχνίδια του PlayStation 4 και συγκεκριμένα για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεντρωτικά, τα τρία προηγούμενα επεισόδια της σειράς, έχουν πουλήσει περίπου 21 εκατομμύρια αντίτυπα,  ενώ με βάση δηλώσεις στελεχών της εταιρείας που δημιούργησε όλα τα παιχνίδια, της Naughty Dog, το Uncharted 4 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Ήδη όμως αρκετοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο η Sony δε θα αξιοποιήσει περαιτέρω τη δημοφιλία της σειράς, η οποία μεταξύ άλλων βοηθάει τις πωλήσεις του PlayStation 4.

Αγόρασέ το