Η ταινία Terminator 2: Judgment Day, είναι μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών χωρίς αμφιβολία. Παράλληλα αποτελεί και μία από τις απαραίτητες ταινίες που θα πρέπει να διαθέτει ένα κάτοχος home cinema που σέβεται τον εαυτό του, και μάλιστα με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου η οποία είναι διαθέσιμη. Σε αυτούς απευθύνεται η Liongate, το κινηματογραφικό στούντιο που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της ταινίας αλλά και ο σκηνοθέτης της, James Cameron, ετοιμάζοντας το προσεχές Φθινόπωρο την κυκλοφορία του Terminator 2 UHD Blu-ray.

Διάβασε επίσης: Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Spielberg, μόλις κυκλοφόρησε

Ολόκληρη η ταινία έχει υποστεί επεξεργασία προκειμένου να υποστηρίζει όχι μόνο την 4K ανάλυση αλλά και το πρότυπο HDR που είναι απαραίτητο για ταινίες όπως αυτή με πολλές και εντυπωσιακές σκηνές δράσης. Μάλιστα στην ειδική έκδοση των $180 θα περιλαμβάνεται εκτός από το δίσκο Blu-ray και μια εντυπωσιακή ρέπλικα του βραχίονα του ρομπότ T-800 από την ταινία, υπογεγραμμένη μάλιστα από τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Παράλληλα θα υπάρχει σχολιασμός των σκηνών από τον Cameron αλλά και τον πρωταγωνιστή της ταινίας Arnold Schwarzenegger, και άλλες εκπλήξεις.