Το κορυφαίο της smartphone ανακοίνωσε η HTC U11+ με οθόνη 6 ιντσών, αναλογία πλευρών 18:9 και ανάλυση 1440 x 2880 pixels.

Όπως έχουμε συνηθίσει σε smartphone της εταιρείας, έτσι και το U11+ ξεχωρίζει για την εμφάνισή του εξαιτίας των καμπυλών που διαθέτει ενώ είναι αδιάβροχο υποστηρίζοντας το πρότυπο IP68. Η πίσω επιφάνεια είναι glossy και μάλιστα διαθέτει χρωματισμούς που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όπως Ceramic Black, Amazing Silver και Translucent.

Οι κορυφαίες του επιδόσεις στηρίζονται στο Snapdragon 835 της Qualcomm με 4GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD κάρτας. Η αυτονομία της αναμένεται να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της χωρητικότητας των 3930mAh, υποστηρίζοντας παράλληλα και γρήγορη φόρτιση μέσω της τεχνολογίας QuickCharge 3.0.

Τέλος η κύρια κάμερα τεχνολογίας UltraPixel 3, έχει ανάλυση 12MP και υποστηρίζει οπτική σταθεροποίηση για πολύ πιο σταθερές λήψεις. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τα αποτελέσματα σύμφωνα με την HTC είναι αρκετά καλά εξαιτίας του διαφράγματος f/1.7 και του Dual LED Flash. Υποστηρίζει ακόμα Hi-res ήχο, δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην 4Κ ανάλυση αλλά και πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση. Όπως και το προηγούμενο μοντέλο της HTC έτσι και αυτό, ενεργοποιεί νέες λειτουργίες μόλις ο χρήστης «ζουλήψει» τα πλάγια της συσκευής.

Το περιμένουμε στην Ευρώπη μέσα στο μήνα με τιμή €799.