Εδώ και πολλά χρόνια, λίγο λιγότερο από τη στιγμή που ιδρύθηκε, οι χρήστες του Twitter ζητάνε με επιμονή από την εταιρεία να τους δώσει τη δυνατότητα επεξεργασίας ενός tweet αφού αυτό έχει δημοσιευθεί. Μία νέα λειτουργία διευκρίνησης έρχεται να δώσει μία λύση στο παραπάνω πρόβλημα.

Η επεξεργασία ενός tweet σύμφωνα με αυτή την πλευρά είναι αναγκαία εξαιτίας λαθών που γίνονται κατά την πληκτρολόγηση και όχι μόνο, με τον χρήστη να πρέπει να τα διαγράψει εντελώς προκειμένου να αναρτήσει νέα με τις απαραίτητες διορθώσεις. Μέχρι σήμερα το Twitter απέκλειε μια τέτοια λειτουργία αφού αυτή θα «αλλοίωνε το χαρακτήρα της υπηρεσίας», όμως φαίνεται ότι έχει κάτι άλλο στα σκαριά.

Διάβασε επίσης: Η μικρότερη Full Frame mirrorless κάμερα έρχεται από την Canon

Σύμφωνα με το CEO και συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, η υπηρεσία σκέφτεται να παρουσιάσει μια πρόσθετη δυνατότητα «διευκρίνησης» την οποία ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για ένα tweet. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να δώσει πρόσθετες εξηγήσεις για ένα tweet, με τη διευκρίνηση να εμφανίζεται σε μέρος που δε θα μπορεί να αγνοηθεί.

Ίσως μάθουμε περισσότερα για τη λειτουργία «των διευκρινήσεων» το επόμενο δίμηνο.