Στις 25 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+, με τη Samsung όμως να μη μπορεί να περιμένει και να ξεκινάει να χτίζει το hype με την κυκλοφορία τριών teaser video που κατά πάσα πιθανότητα φανερώνουν και τα τρία κυριότερα χαρακτηριστικά των συσκευών.

Στο πρώτο βλέπουμε διάφορες σκηνές να διαδραματίζονται σε σκοτεινές συνθήκες και με την εμφάνιση του αριθμού 9, το βίντεο γίνεται πιο φωτεινό, μια αναφορά στο χαμηλό διάφραγμα που αναμένεται να έχουν οι δύο συσκευές, με τις φήμες να κάνουν αναφορά για f/1.5 κάτι που θα κάνει σημαντική διαφορά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε διάφορες γρήγορες σκηνές που προς το τέλος γυρνάνε σε πολύ αργή κίνηση, κάτι που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει το Galaxy S9, με πολύ περισσότερα καρέ το δευτερόλεπτο απ’ ότι στο παρελθόν.

Τέλος το τρίτο βίντεο είναι μια αναφορά στη λειτουργία κινούμενων emoji που θα υποστηρίζουν τα δύο smartphones, μια λειτουργία που θα αποτελέσει την απάντηση της Samsung στα Animoji του iPhone X. Όλες οι απορίες θα λυθούν το απόγευμα της 25ης Φεβρουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Samsung η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το YouTube κανάλι της εταιρείας.