Το iOS 11 είναι ήδη διαθέσιμο για αρκετά μοντέλα iPhone και iPad, φέρνοντας αρκετές και σημαντικές αλλαγές για τις δημοφιλείς αυτές συσκευές.

Θέλοντας να ενημερώσει όσους αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση της mobile πλατφόρμας της, η Apple δημοσίευσε σήμερα τρία βίντεο How-to, τα οποία αναλαμβάνουν να δείξουν στον κάτοχο του iPhone και του iPad τη χρήση μερικών νέων χρήσιμων λειτουργιών όχι μόνο της πλατφόρμας αλλά και δημοφιλών εφαρμογών. Το πρώτο βίντεο δείχνει πως μπορεί κάποιος να επεξεργαστεί μια φωτογραφία και να αφαιρέσει από αυτήν κάποιον, κάτι που γίνεται με την εφαρμογή Pixelmator η οποία είναι διαθέσιμη στο App Store με τιμή $4,99. Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, η όλη διαδικασία είναι εύκολη και γίνεται με μερικά tap.

Το δεύτερο βίντεο δίνει έμφαση στο copy paste μεταξύ διαφορετικών iOS συσκευών φτάνει το Bluetooth και το Wi-Fi να είναι ενεργοποιημένα και στο iPhone και στο iPad. Αυτό γίνεται εφικτό με την εφαρμογή Curator και πάλι με χαρακτηριστική ευκολία. Το τελευταίο βίντεο αφορά κυρίως τους κατόχους iPad Pro οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους το Apple Pencil. Με την εφαρμογή GoogNotes, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν όλες τις χειρόγραφες σημειώσεις που έχουν δημιουργήσει με το Pencil, σε κανονικό κείμενο.