Τρία νέα στεγνωτήρια ρούχων της Samsung κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες στη χώρας μας, διαθέτοντας το έξυπνο σύστημα OptimalDry καθώς και τεχνολογία αντλίας θερμότητας για πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο στεγνώματος.

Ο λόγος για τα DV8000M, DV6000M και DV5000M που υποστηρίζουν ενεργειακή κλάση A+++, ένα στοιχείο στο οποίο δίνουν ολοένα και περισσότερη σημασία οι καταναλωτές κατά την αγορά ηλεκτρικής συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα νέα στεγνωτήρια ρούχων της Samsung υπόσχονται άψογο στέγνωμα χρησιμοποιώντας το σύστημα OptimalDry το οποίο διαθέτει τρεις αισθητήρες, για να ρυθμίζει συνεχώς τον χρόνο στεγνώματος για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι ο αισθητήρας υγρασίας ελέγχει συνεχώς το επίπεδο υγρασίας και προσαρμόζει τον χρόνο στεγνώματος χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια ενώ ο αισθητήρας θερμοκρασίας προστατεύει τα ρούχα από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Τέλος, ο αισθητήρας καθαρισμού του εναλλάκτη θερμότητας βελτιστοποιεί το επίπεδο κυκλοφορίας του αέρα.

Σε περίπτωση βλάβης, το σύστημα Smart Check προχωρά σε διάγνωση και προτείνει λύσεις τις οποίες μπορεί να δοκιμάσει ο κάτοχος του πλυντηρίου έτσι ώστε να εξοικονομήσει χρόνο αλλά και χρήμα από πιθανό κόστος επίσκεψης τεχνικού στο σπίτι. Ο χειρισμός των DV8000M, DV6000M και DV5000M μπορεί να γίνει απομακρυσμένα μέσω της ειδικής εφαρμογής για android smartphones αλλά και για iPhone.

Βρες περισσότερες ειδήσεις τεχνολογίας εδώ.