Στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης παιχνιδιών VGX του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού Spike, η Square Enix ανακοίνωσε μια νέα περιπέτεια της θρυλικής Lara Croft. Το reboot του Tomb Raider που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους θα διατεθεί τον Ιανουάριο σε μια ανανεωμένη έκδοση για τις νέες κονσόλες PS4 και Xbox One.

Η εκδήλωση βράβευσης παιχνιδιών του καναλιού Spike πραγματοποιήθηκε για ενδέκατη φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο και για ενδέκατη φορά οι κατασκευαστές παιχνιδιών εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να τραβήξουν την προσοχή στα περίτεχνα τρέιλερ των νέων τους προϊόντων. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα προγραμματιστών της Crystal Dynamics εργάζεται ήδη πυρετωδώς σε μια συνέχεια του Tomb Raider, οι φαν της Lara Croft θα απολαύσουν πρώτα μια βελτιωμένη έκδοση της γνωστής περιπέτειας δράσης. Στα τέλη Ιανουαρίου θα διατεθεί το Tomb Raider Definitive Edition για το PS4 και το Xbox One.

Το Tomb Raider για τις κονσόλες επόμενης γενιάς είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο, ιδίως όσον αφορά το περιεχόμενο. Όλες οι προσθήκες με τη μορφή download που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα – δηλαδή όπλα, παραλλαγές του χαρακτήρα και χάρτες multiplayer – θα περιλαμβάνονται στην αναθεωρημένη έκδοση. Εννοείται πως οι κάτοχοι PS4 και Xbox One θα μπορούν να απολαύσουν τα βελτιωμένα γραφικά και μερικά πρόσθετα φυσικά εφέ. Το παρακάτω τρέιλερ, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης παιχνιδιών, δίνει μια πρώτη γεύση του Tomb Raider Definitive Version.