Το Tokyo Game Show αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα events στο χώρο του gaming, με πολλές εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών να εκμεταλλεύονται το γεγονός προκειμένου να δείξουν στο κοινό την εξέλιξη ανάπτυξης του παιχνιδιού τους. Ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα για τη φετινή έκθεση που ήδη άνοιξε τις πύλες της, είναι αυτή του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima, ο οποίος έφερε βίντεο διάρκειας 1 ολόκληρης ώρας από το πολυαναμενόμενο Death Stranding.

Το παιχνίδι που αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους φετινούς τίτλους για το PlayStation 4, αποκαλύπτει σιγά σιγά τα μυστικά του, λίγους μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του αποκλειστικά για την κονσόλα της Sony. Μάλιστα η Sony δείχνει να ποντάρει πολλά επάνω του και ίσως αποτελέσει τον τελευταίο κρίκο πριν τη μετάβαση στη νέα γενιά κονσολών.

Διάβασε επίσης: Οι Samsung τηλεοράσεις αποκτούν πρώτες το AppleTV app.

Το μετα-αποκαλυπτικό σενάριο του Death Stranding, φέρει τον Sam, τον κεντρικό χαρακτήρα που τον υποδύεται ο Norman Reedus από την σειρά “Walkind Dead”, να προσπαθεί να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα και να «ανοικοδομήσει» την Αμερική. Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, το βίντεο αποκαλύπτει αρκετά για το gameplay αν και όλοι οι διάλογοι είναι στα Ιαπωνικά.

Όλοι οι υπόλοιποι, θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή για να παίξουμε τη νέα δημιουργία του Hideo Kojima στο PlayStation, κάτι που θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου.