Από σήμερα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα το YouTube Music, η υπηρεσία streaming μουσικής της Google η οποία έρχεται να αποτελέσει έναν ικανό αντίπαλο απέναντι στα Spotify και Apple.

Το YouTube Music έχει ως όπλο του το βίντεο ενώ η ίδια η Google αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν όλα τα βιντεοκλιπ τραγουδιών αλλά και ξεχωριστές εκτελέσεις που δεν υπάρχουν αλλού. Επιπλέον η Google ανακοίνωσε για τη χώρα μας και το YouTube Music Premium το οποίο με €6,99 δίνει πρόσβαση σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Διάβασε επίσης: Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi A3 το οποίο διαθέτει Android One και OLED οθόνη.

Το πρώτο από αυτά είναι η δυνατότητα download σε mobile συσκευές, τραγουδιών και βιντεοκλίπ που αρέσουν στον χρήστη. Η αναπαραγωγή των κομματιών μπορεί να γίνει και στο παρασκήνιο όσο ο χρήστης χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές ενώ σε κανένα σημείο δεν εμφανίζονται διαφημίσεις. Το κόστος του YouTube Music Premium έχει οριστεί στα €6,99, με τον πρώτο μήνα να διατίθεται δωρεάν.

Παράλληλα η Google ανακοίνωσε και την έλευση του YouTube Premium που δίνει τη δυνατότητα download του περιεχομένου, χωρίς διαφημίσει ςκαι με τη δυνατότητα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο.