Ο καταιγισμός smartphone συνεχίζεται, με το Xiaomi Mi Max 3 να παίρνει σήμερα σειρά.

Όπως και οι προηγούμενες δύο γενιές της συσκευής έτσι και αυτή απευθύνεται σε κοινό που δίνει απόλυτη προτεραιότητα στο μέγεθος της οθόνης, με τη Xiaomi να τους ανταμοίβει με μια τεράστια οθόνη μεγέθους 6.9 ιντσών, η οποία διαθέτει ανάλυση Full HD+.

Αναμενόμενα το μέγεθος της συσκευής ειναι μεγάλο αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο μπορεί να νομίζετε εξαιτίας όχι μόνο της αναλογίας διαστάσεων 18:9 αλλά και των ελάχιστων περιθωρίων περιμετρικά της οθόνης.

Διάβασε επίσης: Η θρυλική Aston Martin του James Bond επανακυκλοφορεί από τη Lego

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το πρόσφατο Redmi Note 5, αρχής γενομένης από το Qualcomm Snapdragon 636 SoC της Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 4 ή 6GB ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε.

Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 12 και 5MP με χαμηλό διάφραγμα για λήψεις σε σκοτεινές συνθήκες ενώ για τις selfies σας, υπάρχει κάμερα στα 8MP.

Τρέχει Android 8.1 με το γραφικό περιβάλλον MIUI της Xiaomi να βρίσκεται στην επιφάνεια του, προσθέτωντας χρήσιμες δυνατότητες. Η αυτονομία του αναμένεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 5,500mAh.