Σε όσους βρίσκουν την αγορά ενός Xbox One S ή Xbox One X ακριβή μαζί με τις υπηρεσίες που το συνοδεύουν, απευθύνεται η υπηρεσία Xbox All Access που ετοιμάζει να παρουσιάσει σύντομα η Microsoft.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheVerge, η υπηρεσία θα δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο που μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες, να προμηθευτεί το Xbox One S ή το Xbox One X, μαζί με τις υπηρεσίες Xbox Live Gold και Xbox Game Pass, πληρώνοντας μια μηνιαία συνδρομή για δύο χρόνια.

Διάβασε επίσης: Ζήσε την εμπειρία των Windows 2000 από την άνεση του browser

Η τιμή της συνδρομής θα οριστεί περίπου στα $35 και στην ουσία προσφέρει εκτός από την κονσόλα, και πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών, με τον κάτοχο της κονσόλας να μπορεί να κατεβάσει και να παίξει αυτό που τον ενδιαφέρει.

Με τον τρόπο αυτό, η Microsoft θέλει να αποκτήσει η πλατφόρμα του Xbox περισσότερους φίλους οι οποίοι βρίσκουν ακριβή την πρότασή της. Με τη μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας Xbox All Access, στην ουσία ο κάθε ενδιαφερόμενος προμηθεύται ένα ολοκληρωμένο πακέτο κονσόλας και παιχνιδών, εξοφλώντας το σε διάστημα 2 ετών.

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε το Φθινόπωρο μεταξύ των οποίων και για το αν βρίσκεται στα σχέδια της Microsoft το λανσάρισμα της υπηρεσίας στην Ευρώπη.