Στη χθεσινή της παρουσίαση, μπορεί το View 20 να έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Honor είχε άλλη μια έκπληξη, το πρώτο της smartwatch, το Watch Magic το οποίο μάλιστα θα δούμε και στη χώρα μας.

Το Watch Magic ξεχωρίζει αρχικά για το σχεδιασμό του και την κατασκευή του αφού η κάσα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι (316L), ενσωματώνει πλαστική στεφάνη και υποστηρίζει παράλληλα ποικιλία από λουράκια τύπου QuickFit. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κολύμπι χωρίς πρόβλημα ενώ φτάνει και σε βάθος 50 μέτρων. Στα πιο τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει η AMOLED οθόνη με στρογγυλό σχεδιασμού με διάμετρο 1,2 ιντσών, ανάλυσης 390 x 390 pixels (326ppi) ενώ δε λείπει ο αισθητήρας μέτρησης των καρδιακών παλμών.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Honor αναφέρει ότι η GPS λειτουργία του Watch Magic είναι αρκετά καλύτερη από τον ανταγνωισμό με μεγαλύτερη ακρίβεια όχι μόνο για δορυφόρους GPS αλλά και για τα Galileo και Glonass συστήματα. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 128MB ενώ η μνήμη τα 16MB. Δ λείπει η υποστήριξη Bluetooth 4.2 και NFC, με την τελευταία να ενεργοποιεί το Huawei Pay που όμως δεν έχει παρουσία στην Ευρώπη. Για την αυτονομία, οι κάτοχοι του έξυπνου ρολογιού της Honor θα πρέπει να περιμένουν ότι δε θα ξεπερνά τις 5 μέρες με κανονική χρήση, μια αρκετά καλή επίδοση.

Το περιμένουμε στη χώρα μας το επόμενο τρίμηνο με τιμή που θα ξεκινά από τα €179.