Μπορεί αρκετοί κατασκευαστές να έχουν σταματήσει την ανάπτυξή επιτραπέζιων blu-ray player, η LG όμως σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σ’ αυτούς, παρουσιάζοντας σήμερα το πρόσφατο μοντέλο της, το LG UBK80.

Το νέο UBK80 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ και του σαλονιού τους.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Sony Reon Pocket είναι ένα κλιματιστικό που μπορείς να φορέσεις μαζί με το πουκάμισό σου.

Εκτός από Blu-ray, ο νέος επιτραπέζιος player της LG μπορεί να αναπαράγει χωρίς πρόβλημα Full HD περιεχόμενο, ενώ φυσικά η υποστήριξη Blu-ray σημαίνει και Ultra HD (4K) περιεχόμενο, συμβατό μάλιστα με το πρότυπο HDR10. Αυτό προσφέρει υψηλό δυναμικό εύρο και εικόνες με εντονότερη αντίθεση και  πιο ζωηρά και πλούσια χρώματα.

Ως ένας κορυφαίος επιτραπέζιο blu-ray player που σέβεται τον εαυτό του, το LG UBK80 υποστηρίζει παράλληλα HDMI 2.0a για Ultra HD βίντεο παρέχοντας και  δυνατότητα σύνδεσης Ethernet για εύκολη αναπαραγωγή του αγαπημένου σας online περιεχομένου μέσω Netflix και YouTube. Τέλος η ενσωματωμένη θύρα USB επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής.