Έφτασε και στην Ελλάδα ένα από τα καλύτερα smartphones της Sony για το 2018, το Sony Xperia XZ2, το οποίο και πρωτοπαρουσιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη.

Με ανανεωμένο σχεδιασμένο τον οποίο η Ιαπωνική εταιρεία ονομάζει Ambient Flow, το Sony Xperia XZ2 διακρίνεται για τα μικρότερα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ και το πίσω μέρος έχει αλλάξει σημαντικά με μεγάλες καμπύλες αλλά και την παρουσία γυαλιού.

Διάβασε επίσης: Το Windows Defender προστατεύει πλέον και τον Chrome

Στο εσωτερικό το Xperia XZ2 κρύβει το καλύτερο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 845, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, και οθόνη Triluminos στις 5.7 ίντσες με υψηλή ανάλυση αλλά και υποστήριξη HDR. Μάλιστα το hdr υποστηρίζεται και κατά την εγγραφή 4K βίντεο, το πρώτο smartphone που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Με στερεφοωνικά ηχεία, το Xperia XZ2 της Sony υποστηρίζει ακόμα στερεοφωνικά ηχεία αλλά και κύρια κάμερα 19MP, ικανή μεταξύ άλλων για εγγραφή βίντεο σε πολύ αργή κίνηση και στα 960fps στην Full HD ανάλυση.

Όσοι προχωρήσουν σε αγορά της συσκευής με κόστος €799, θα αποκτήσουν δώρα συνολικής αξίας €200 και πιο συγκεκριμένα μία ασύρματη βάση φόρτισης, ένα στερεοφωνικό Bluetooth και μία αυθεντική δερμάτινη θήκη.