Μπορεί να γνωρίζουμε τη DJI κυρίως από τα εξαιρετικά drones που κατασκευάζει αλλά και πρόσφατα από την είσοδό της στην κατηγορία των action καμερών, όμως η κινεζική εταιρεία έχει μακρά παράδοση και στα εξαρτήματα για φωτογράφους. Ένα από αυτά, το DJI Ronin SC παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα και δεν είναι άλλο από ένα νέο gimbal που προορίζεται για mirrorless κάμερες.

Το DJI Ronin SC ξεχωρίζει από τον προκάτοχό του εξαιτίας του μικρότερου μεγέθους του αλλά και του βάρους του το οποίο βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων κάνουν το Ronin SC αρκετά άνετο στη χρήση χωρίς να χάνει από λειτουργίες.

Διάβασε επίσης: Η Samsung υπόσχεται περισσότερα smartphones στο μέλλον με 12GB μνήμη RAM.

Μάλιστα είναι και εξυπνότερο από το Ronin S αφού μέσω του Active Track 3.0 μπορεί να παρακολουθεί ένα κινούμενο αντικείμενο φτάνει να το συνδέσετε με το smartphone σας, διατηρώντας το πάντα εντός κάδρου. Μία ακόμη χρήσιμη λειτουργία είναι το Force Mobile μέσω της οποία οι επαγγελματίες μπορούν να στρέφουν την κάμερα όπως επιθυμούν από απόσταση χωρίς καν να ακουμπάνε την κάμερα.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Ανακάλυψες τις διαφορές μεταξύ mirrorless και DSLR και διάλεξε αυτή που σε καλύπτει.

Το Ronin SC αναμένεται στην ελληνική αγορά τον επόμενο μήνα με τιμή €379.