Ίσως το πιο δυνατό σε τεχνικά χαρακτηριστικά smartphone, ανακοίνωσε σήμερα η ASUS, το οποίο δεν είναι άλλο από το Asus ROG Phone II.

Αποτελώντας ένα gaming smartphone όπως φανερώνει και η ονομασία του, το ROG Phone II έρχεται αρχικά με οθόνη AMOLED 6.59 ιντσών, η οποία διαθέτει ανάλυση 1080 x 2340. Αυτό που την ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz αλλά και ο χρόνος απόκρισης του 1ms. Ακόμα σύμφωνα με την ASUS, ο αισθητήρας αφής διαθέτει sampling rate 240Hz, με την ASUS να υποστηρίζει ότι είναι πολύ καλύτερος από αυτό του iPhone Xs Max που διακρίνεται στο συγκεκριμένο τομέα.

Διάβασε επίσης: Η 4η φάση του σύμπαντος της Marvel ξεκινά το 2020

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι εξίσου εντυπωσιακά όπως τα στερεοφωνικα ηχεία με υποστήριξη DTS:X, με τον ήχο να είναι 2.5 φορές πιο δυνατός από το πρώτο ROG smartphone. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε διπλή κάμερα με αισθητήρες των 48 και 13 MP ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το νέο 855+ chipset της Qualcomm με 12GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Φυσικά δεν λείπει το ανεπτυγμένο σύστημα ψύξης που αποτελεί εγγύηση για σωστή λειτουργία και ελάχιστη υπερθέρμανση όταν ο χρήστης ασχολείται ώρα με ένα απαιτητικό παιχνίδι. Πάντως και η αυτονομία αναμένεται να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 6.000mAh.

Περιμένουμε το ASUS ROG Phone II μέσα στον Σεπτέμβριο με άγνωστη για την ώρα τιμή.