Ο διάδοχος του υπερεπιτυχημένου Redmi Note 7 παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στην Κίνα. Το Redmi Note 8 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη το επόμενο δίμηνο.

Διατηρώντας τον εντυπωσιακό δείκτη απόδοσης και τιμής, το Redmi Note 8 αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αναβάθμιση από τη στιγμή που διαθέτει κάμερα 64MP μεταξύ άλλων. Στην Κίνα θα κυκλοφορήσει με τη λέξη “Pro” στην ονομασία ενώ με βάση αυτά που ανακοινώθηκαν ενσωματώνει το Helio G90T chipset της MediaTek, το κορυφαίο της εταιρείας που μόλις κυκλοφόρησε, με 6 ή 8GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η τεχνολογία της οθόνης είναι LCD IPS με ανάλυση Full HD+, ενώ οι διαστάσεις της θα ικανοποιήσουν την πλειοψηφία των χρηστών αφού φτάνει τις 6.53 ίντσες με ελάχιστα περιθώρια.

Διάβασε επίσης: Το νέο iPhone θα παρουσιαστεί στις 11 Σεπτεμβρίου;

Ακόμα ένα τομέας που πάντα ξεχώριζε η σειρά Redmi Note ήταν η μπαταρία, με το Redmi Note 8 να ενσωματώνει πλέον μπαταρία 4500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Σε ότι αφορά την κάμερα, στο πίσω μέρος υπάρχει όχι μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις κάμερες με τον κύριο αισθητήρα να είναι κατασκευής Samsung με την εντυπωσιακή ανάλυση των 64MP.

Ο δεύτερος αισθητήρας διαθέτει ανάλυση 8MP και f/2.2 ενώ ο τρίτος των 2MP προορίζεται για μακροφωτογράφηση. Την ίδια ανάλυση έχει και ο τέταρτος αισθητήρας που είναι υπεύθυνος για λήψεις bokeh. Τέλος η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 20MP για εντυπωσιακές selfies.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την ευρωπαϊκή έκδοση του Redmi Note 8 την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση IFA 2019 και κυρίως την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και την τιμή του, η οποία σύμφωνα με τα στελέχη της Xiaomi, θα είναι άκρως ανταγωνιστική.