Τέλος στις φήμες που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, βάζει σήμερα η Motorola, ανακοινώνοντας μέσω ενός teaser, ότι στις 13 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει το επόμενό της smartphone το οποίο αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Αν και το teaser μας δίνει μια πολύ μικρή γεύση, θα πρέπει να περιμένουμε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία η Motorola θα ανακοινώσει το πρώτο της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα φέρει μνήμες του παρελθόντος. Αν αναρωτιέστε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πολλοί μπορούν να καταλάβουν μόνο από την ονομασία που θα φέρει το κινητό, η οποία θα είναι RAZR, η νέα δηλαδή έκδοση του κλασσικού clamshell κινητού της Motorola που ποτέλεσε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2004.

Έτσι περιμένουμε το νέο RAZR να διαθέτει μια ενιαία μεγάλη οθόνη, η οποία όμως θα μπορεί να αναδιπλωθεί, μειώνοντας δραστικά τις ήδη περιορισμένες διαστάσεις της συσκευής. Περισσότερα όμως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να μάθουμε, με την παρουσίαση να πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και να αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube.