Ένα αρκετά ενδιαφέρον smartphone παρουσιάστηκε στην Κίνα, το Oppo R17, η εταιρεία που βρίσκεται στην ίδια μητρική εταιρεία με τις OnePlus και Vivo.

Το Oppo R17 αν και δεν διαθέτει τα κορυφαία χαρακτηριστικά που συναντάμε σε άλλες ναυαρχίδες, εντούτοις εντυπωσιάζει με την οθόνη του η οποία καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια, έχοντας μόνο ένα μικρό περιθώριο στο κάτω μέρος αλλά και ένα πολύ μικρό notch (εγκοπή).

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που κάνει να ξεχωρίζει τη συσκευή είναι ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, και δουλεύει αρκετά καλά σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.

Διάβασε επίσης: Πρώτη φωτογραφία για το Huawei Mate 20 Lite

Η Oppo επιλέγει την ενσωμάτωη του Snapdragon 670 SoC, ενός chipset που ανήκει στη μεσαία κατηγορία και αποτελείται από 8πύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή έχει αναλογία διαστάσεων 19:9 ενώ η οθόνη έχει μέγεθος 6.4 ιντσών.

Άλλη μια πρωτιά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η παρουσία Gorilla Glass 6, της νέας έκδοσης του ανθεκτικού γυαλιού της Corning που προστατεύει την οθόνη του smartphobe σας καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Τέλος η κύρια κάμερα αποτελείται από δύο αισθητήρες των 16MP ενώ μια τρίτη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος, έχει ανάλυση 25MP. Το Oppo R17 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα αυτό το μήα με τιμή περίπου $400.