Ένα από τα πιο εντυπωσιακά smartphone της χρονιάς όπου και παρουσιάστηκε στην Κίνα είναι το Oppo Find X.

Αμέσως, το πρώτο στοιχείο που εντυπωσιάζει στο Oppo Find X είναι η οθόνη των 6.4 ιντσών που παρά το μέγεθός της, οι διαστάσεις της συσκευής έχουν παραμείνει σε μικρά επίπεδα. Ο λόγος είναι ο σχεδιασμός της συσκευής, με την Oppo να έχει ελαχιστοποιήσει δραματικά τα περιθώρια στο κάτω μέρος ενώ στις υπόλοιπες τρεις πλευρές απλά δεν υπάρχουν.

Αν αναρωτιέστε για το που βρίσκεται το ακουστικό και κυρίως η εμπρόσθια κάμερα, το Find X ενσωματώνει αρχικά τεχνολογία που μετατρέπει ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης σε ακουστικό.

Πιο εντυπωσιακός όμως είναι ο μηχανισμός που διαθέτει και ο οποίος φανερώνει και κρύβει τις κάμερες (εμπρόσθια και κύρια στο πίσω μέρ0ς) ανάλογα με το πότε τις ενεργοποιεί ο κάτοχος της συσκευής. Για τη διπλή κάμερα το Find X στηρίζεται σε αισθητήρες των 16 και 20MP ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 845 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 6GB RAM.

Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα ενώ για την ώρα η παρουσία των συσκευών της Oppo στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά περιορισμένη.