Η ζωή του Bill Gates γίνεται ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στις 20 Σεπτεμβρίου μέσα από την κορυφαία video streaming υπηρεσία, το Netflix. Συνολικά το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε τρία επεισόδια, όλα εκ των οποίων θα είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όπως αναφέρει και το Netflix, η σειρά αναδεικνύει σημαντικά κομμάτια από τη ζωή του Bill Gates –από το παρελθόν έως το σήμερα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν αναφορές στη Microsoft, την οποία ο Gates ίδρυσε μαζί με τον Paul Allen, φέρνοντας χωρίς καμία υπερβολή σε πέρας τον αρχικό της στόχο -να υπάρχει δηλαδή ένας προσωπικός υπολογιστής σε κάθε σπίτι-.

Διάβασε επίσης: Η Google ανακοίνωσε πως θα προσθέσει μία μεγάλη διαφήμιση στο YouTube App για τηλεοράσεις.

Ακόμα το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την ιστορία του Bill Gates, άγνωστες πτυχές της ζωής του, κομμάτια από το σημαντικό του έργο – καθώς είναι ο άνθρωπος που επιδιώκει την επίλυση ορισμένων από τα πιο περίπλοκα προβλήματα του κόσμου. Τη σκηνοθεσία του Inside Bill’s Brain όπως είναι η επίσημη ονομασία, έχει αναλάβει ο βραβευμένος  με όσκαρ σκηνοθέτης Davis Guggenheim, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα δημοφιλή ντοκιμαντέρ “An Inconvenient Truth” και He Named Me Malala.