Η όγδοοη γενιά επεξεργαστών Core της Intel για φορητούς υπολογιστές μόλις κυκλοφόρησε, και η Dell δε θα μπορούσε να μη τους ενσωματώσει στα καλύτερα συστήματά της όπως το Dell XPS 15.

Στην πλέον ισχυρή του έκδοση, το XPS 15 έρχεται με τον Core i9 εξαπύρηνο επεξεργαστή, έχοντας παράλληλα και κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050Ti η οποία εγγυάται gaming με αρκετά frames ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια. Ο SSD στο εσωτερικό τύπου PCIe NVMEe έχει χωρητικότητα 1TB ικανοποιώντας και σ’ αυτόν τον τομέα του πιο απαιτητικούς.

Διάβασε επίσης: Γνωρίζεις τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα καλο laptop; Δες εδώ.

Κατά τα άλλα, η Infinity Edge οθόνη, σήμα κατατεθέν των XPS μοντέλων δε θα μπορούσε να λείπει και από το συγκεκριμένο σύστημα, με τα περιθώρια περιμετρικά να είναι ελάχιστα, κάτι που οδηγεί σε ένα εντυπωσιακό εμφανισιακά αποτέλεσμα. Η 4K ανάλυση είναι άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο όπως επίσης και η συνοδευεόμενη μνήμη των 32GB στο ανώτερο μοντέλο. Η αυτονομία του συστήματος σύμφωνα με την Dell φτάνει τις 20 ώρες περίπου ενώ η τιμή του αρχικού μοντέλου της σειράς θα ξεκινά από τα $999.