Πολύ πιο σύντομα απ’ ότι πολλοί περίμεναν, θα δούμε στην αγορά το επόμενο disc-less Xbox One S από τη Microsoft, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Windows Central.

Επιβεβαιώνοντας παλιότερες πληροφορίες, το Windows Central αναφέρει στο δημοσίευμα του πως η Microsoft θα παρουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες ένα νέο Xbox One S το οποίο όμως δε θα διαθέτει οπτικό οδηγό, αφού ότι έχει σχέση με περιεχόμενο όπως παιχνίδια, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ο χρήστης θα πρέπει να τα κατεβάζει από το Internet σε ψηφιακή μορφή.

Διάβασε επίσης: Το Huawei P30 θα έχει εντυπωσιακό οπτικό ζουμ, που θα μπορείς να δεις ακόμη και το φεγγάρι!

Η κονσόλα θα ονομάζεται Xbox One S All-Digital Edition και δε θα έχει τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox One X όπως άλλωστε φανερώνει και η ονομασία του, με την τιμή να φημολογείται πως θα είναι με διαφορά η καλύτερη από όλα τα μοντέλα Xbox One που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η κυκλοφορία της κονσόλας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινάνε από τον Απρίλιο. Το νέο Xbox θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες που ήδη έχει παρουσία το μοντέλο Xbox One S, κάτι που περιλαμβάνει και τη χώρα μας.