Το Huawei Mate 20 Pro δεν ήταν το μόνο προιόν που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από την πρόσφατη παρουσίαση της κινεζικής εταιρείας αλλά και το Huawei Watch GT.

Το Watch GT είναι το νέο έξυπνο ρολόι της Huawei το οποίο μάλιστα η κινεζική εταιρεία θα το προσφέρει δωρεάν σε όσους προπαραγγείλουν το Mate 20 Pro. Πάντως μιλάμε για το καλύτερο έξυπνο ρολόι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Huawei με τιμή €249 αλλά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Με στρογγυλό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ η στεφάνη έχει γίνει χρήση κεραμικού υλικού.

Huawei Watch GT

Διάβασε επίσης: Το Huawei Mate 20 Pro αποκαλύφθηκε και είναι άκρως εντυπωσιακό

Η οθόνη έχει διάμετρο 1,39 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και υποστηρίζει ανάλυση 454 x 454 pixels. Από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών καθώς και το GPS. Όσον αφορά την αυτονομία, είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Watch GT αφού διαρκεί έως και ένα μήνα με χρήση κανονικου ρολογιού αλλά και 2 εβδομάδων με συντηριτικη χρήση.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Huawei Watch GT δεν τρέχει το Android Wear που πιθανόν περιμένατε αλλά μια πλατφόρμα που ανέπττυξε ειδικα για το συγκεκριμένο προιόν η Huawei. Κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου παράλληλα με το Mate 20 Pro.