Το νέο smartphone της Motorola που παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα, κατάφερε να δημιουργήσει αίσθηση όχι εξαιτίας κάποιας καινοτομίας του αλλά εξαιτίας του σχεδιασμού του.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και από την παρακάτω φωτογραφία, ο σχεδιασμός του Motorola P30, είναι εμπνευσμένος κατά πολύ από το iPhone X της Apple. Αρκετοί μάλιστα αναφέρουν ότι αυτός αποτελεί ξεκάθαρη αντιγραφή του κορυφαίου iPhone X, κάτι που πιθανόν αποτέλεσε και στόχο της Motorola.

Διάβασε επίσης: Το Kirin 980 SoC θα βρίσκεται στο Huawei Mate 20

Δύο είναι τα στοιχεία που συνηγορούν σ’ αυτό, το μεγάλο notch στην εμπρόσθια όψη και το οποίο είναι σημαντικό μεγαλύτερο απ’ ότι άλλο παρόμοιο έχουμε δει σε android smartphone ενώ και η τοποθέτηση της διπλής κάμερας στο πίσω  μέρος έχει γίνει στο ίδιο μέρος και με τον ίδιο σχεδιασμό.

Motorola P30 (αριστερά) – iPhone X (δεξιά)

Κατά τα άλλα, το Motorola P30 έρχεται με οθόνη 6.2 ιντσών, Snapdragon 636, 6GB μνήμη, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3.000mAh. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από αισθητήρες των 5 και 16MP ενώ υπάρχει και ένας τρίτος για selfie φωτογραφίες των 12MP.

Το Motorola P30 θα παρουσιαστεί στο ευρωπαικό κοινό στις 30 Αυγούστου ενώ η κυκλοφορία του υπολογίζεται κάπου μέσα στο Φθινόπωρο.