Η Motorola συνεχίζει να επεκτείνει την οικογένεια One, με ένα νέο μοντέλο το One Hyper να παρουσιάζεται λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Το Motorola One Hyper έρχεται με αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά αφού είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με Popup κάμερα και μάλιστα 32MP. Με τον τρόπο αυτό η Motorola χρησιμοποιεί σχεδόν όλο το διαθέσιμο χώρο της εμπρόσθιας όψης για την οθόνη των 6,5 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, χωρίς την παρουσία οποιαδήποτε οπής ή εγκοπής. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 675 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή 2,0GHz (Kryo 460) και GPU Adreno 612, μαζί με 4GB RAM.

Μια ματιά στο πίσω μέρος φανερώνει τους δύο αισθητήρες, με τον πρώτο να έχει ανάλυση 64MP (f/1.9) αλλά και ένα ευρυγώνιο στα 8MP. Ο συνδυασμός και των δύο επιτρέπει τη λήψη φοβερών φωτογραφιών, ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες.

Τέλος η αυτονομία αναμένεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης μέσω του φορτιστή των 45W. Το Motorola One hyper αναμένεται και στη χώρα μας τον Ιανούαριο μετιμή €359.