Αρκετά δυναμικό το δεύτερο εξάμηνο του έτους για τη Motorola, με τη μία ανακοίνωση smartphone να πραγματοποιείται μετά την άλλη.

Σειρά σήμερα παίρνει το Moto G8 Plus, άλλο ένα smartphone από τη Motorola το οποίο τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία, έχοντας ως όπλο του τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή. Με οθόνη 6,3 ιντσών Max Vision Full HD+ η οποία διακρίνεται για τα χρώματά της και τα ελάχιστα περιθώρια, το νέο μέλος στην οικογένεια Moto G8 σίγουρα ξεχωρίζει. Η εμπρόσθια κάμερα με την υψηλή ανάλυση των 25MP, είναι τοποθετημένη στην κορυφή, δημιουργώντας μια μικρή οπή και όχι κάποιο άσχημο notch.

Στο εσωτερικό, η Motorola έχει επιλέξει μια λύση της Qualcomm και συγκεκριμένα το Snapdragon 665 SoC, με 4GB μνήμης και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου η οποία μπορεί να δώσει επιπλέον 512GB με τη χρήση της κατάλληλης microSD κάρτας. Η μπαταρία και αυτή αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής αφού έχει χωρητικότητα 4.000mAh. Τέλος στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή κάμερα με μια υπερευρυγώνια κάμερα των 16MP, αλλά και ένα αισθητήρα βάθους των 5MP. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυστη 48MP και διάφραγμα f/1.7 ενώ όλοι οι φακοί συνοδεύονται από μεγάλο LED flash.

Η τιμή του Moto G8 Plus τουλάχιστον στην Αγγλική αγορά, έχει οριστεί στα €269 ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.