Την αλματώδη ανάπτυξη του Microsoft Teams, δείχνουν τα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποίησε η αμερικανική εταιρεία στα πλαίσια του συνεδρίου Inspire που ξεκινά από αύριο.

Έχοντας κυκλοφορήσει μόλις πριν από 2 χρόνια, το Microsoft Teams αριθμεί ήδη 13 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες που συνδέονται καθημερινά ενώ ο αριθμός χρηστών που συνδέονται εβδομαδιαία, ξεπερνά τα 19 εκατομμύρια.

Διάβασε επίσης: Το HBO Max θα είναι η νέα streaming υπηρεσία της Warner Bros.

Και τα δύο αυτά στοιχεία φέρνουν το Teams μπροστά από τον κυριότερο αντίπαλό του, το Slack το οποίο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση (Ιανουάριος 2019), διέθετε 10 εκατομμύρια χρήστες.

Επιπλέον το Teams αποτελεί τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας των υπαλλήλων 91 από το σύνολο των 100 εταιρειών του Fortune 100, και όλα αυτά σε δύο μόλις χρόνια. Ένας από τους λόγους της μεγάλης δημοφιλίας της εφαρμογής, είναι η ενσωμάτωσή της στο Office 365, το οποίο ήδη χρησιμοποιούν εκατομμύρια εταιρείες παγκοσμίως.

Με το κόστος να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, το Teams ξεχώρισε για την επιθετική πολιτική της Microsoft σε ότι αφορά τις λειτουργίες του οι οποίες σύμφωνα με πολλούς, έχουν ξεπεράσει αυτές του Slack.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν