Η λειτουργία Unsend, γίνεται σταδιακά διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του Facebook Messenger, μια λειτουργία η οποία αναμένεται να ικανοποιήσει αρκετά τους χρήστες.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Facebook, με το Unsend, κάθε χρήστης θα έχει στη διάθεσή του 10 λεπτά προκειμένου να διαγράψει ένα μήνυμα που έχει στείλει μέσω του Messenger. Αυτό θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω των εφαρμογών για iOS και Android και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που έχει στείλει, προκειμένου να εμφανιστεί το μήνυμα “Διαγραφή για όλους”. Με την επιλογή της, το μήνυμα διαγράφεται.

Με το διάστημα των 10 λεπτών που δίνει το Facebook, είναι φανερό ότι απευθύνεται σε όσους χρήστες προχωρήσουν στην αποστολή κάποιου λάθους μηνύματος ή ενός μηνύματος που απλά το μετάνοιωσαν λίγο μετά την αποστολή του.