Μετά από αναμονή λίγων μηνών, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Kart Tour, θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android smartphones και tablets στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι αναμένονταν μέχρι το τέλος Μαρτίου, με την Ιαπωνική εταιρεία να αναβάλλει την κυκλοφορία του για λίγο διάστημα προκειμένου να βελτιστοποιήσει την ποιότητά του αλλά και να προσφέρει νέους τρόπους εικονικών αγορών εντός του παιχνιδιού. Το Mario Kart Tour αποτελεί την mobile εκδοχή της εξαιρετικά πετυχημένης σειράς παιχνιδιών που γνωρίσαμε στις παιχνιδοκονσόλες της Nintendo, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για εξίσου εθιστικό gameplay και στην mobile έκδοσή του.

Το παιχνίδι έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία ενός ακόμα mobile παιχνιδιού της Nintendo, του Dr. Mario World, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι και πάλι ο γνωστός ιταλικός υδραυλικός. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nintendo θα παρέχει το παιχνίδι δωρεάν τουλάχιστον για τις πρώτες πίστες, ενώ στη συνέχεια ο χρήστης θα μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες του ήρωα με αγορές εντός του παιχνιδιού.