Και η LG μπαίνει στο χωρό των έξυπνων ηχείων με το LG XBOOM ThinQ WK9, μια ξεχωριστή πρόταση για την οποία είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση ήδη πριν από αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο στην έκθεση CES 2018.

Το έξυπνο ηχείο της LG ενσωματώνει οθόνη αφής με την ονομασία Smart Display, η οποία συνδυάζει δυνατότητες του Google Assistant, με την ποιότητα ήχου της Meridian Audio. Η προηγμένη Smart Display αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google για να διασφαλίσει ότι το WK9 θα υποστηρίζει πλήρως αφενός τις δυνατότητες που διαθέτει ένα ηχείο με λειτουργίες Google Assistant και αφετέρου τις ευκολίες μιας οθόνης αφής.

Επιπλέον, η LG αξιοποίησε τη συνεργασία της με την Meridian Audio, πρωτοπόρο του ήχου υψηλής απόδοσης, προκειμένου το ηχείο, παρά το μικρό του μέγεθος, να παρέχει ήχο υψηλής πιστότητας, καθαρή αναπαραγωγή των φωνητικών και ακριβή μπάσα.

Tο WK9, εξοπλισμένο με μια εμπρόσθια κάμερα για τηλεδιάσκεψη και στερεοφωνικά ηχεία με ισχύ 20W- τα ισχυρότερα που διαθέτει ένα έξυπνο ηχείο – και με τεχνολογία Meridian, προσφέρει καθαρό ήχο για επικοινωνία ή μουσική, ενώ με την οθόνη αφής 8 ιντσών, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους βίντεο στο YouTube ή να έχουν εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Google Maps ή Google Photos.

Αρχικά το Το LG XBOOM AI ThinQ WK9  θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερικάνική αγορά όμως θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες πολύ σύντομα.