Η Honor, το sub-brand της Huawei που όμως δρα αυτόνομα, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο κορυφαίο της μοντέλο, που όλα δείχνουν ότι θα ονομάζεται Honor 10.

Αυτό θα γίνει στις 15 Μαίου στο Λονδίνο, σύμφωνα με την πρόσκληση που έχουν ξεκινήσει και λαμβάνουν δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο, στην οποία εμφανίζεται η γραφική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και το μήνυμα «Η ομορφιά στην τεχνητή νοημοσύνη», ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα φέρει η συσκευή. Όπως συμβαίνει και με τα κορυφαία μοντέλα της Huawei, έτσι και το Honor 10 θα περιλαμβάνει επεξεργαστή Kirin 970 ο οποίος υποστηρίζει διάφορα σενάρια AI, ειδικά κατά τη λήψη φωτογραφιών όπως είδαμε πρόσφατα και με την αναγγελία του P20 Pro.

Διάβασε επίσης: Το επόμενο κορυφαίο smartphone της LG θα είναι το G7 ThinQ

Ένα ακόμα στοιχείο της πρόσκλησης που πιθανόν φανερώνει και την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής, αφορά την οθόνη η οποία αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, είτε δε θα διαθέτει περιθώρια περιμετρικά είτε αυτά θα είναι ελάχιστα. Σε κάθε περίπτωση όλες οι απορίες θα λυθούν στις 15 Μαίου όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της Honor.