Το εξαιρετικά επιτυχημένο παιχνίδι των Sony και Sucker Punch, Ghost of Tsushima, θα αποκτήσει νέα βελτιωμένη έκδοση πολύ σύντομα. Στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το Ghost of Tsushima Director’s Cut για τα PlayStation 4 και PlayStation 5. Η νέα έκδοση θα προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο στο παιχνίδι, ενώ θα περιλαμβάνει και αναβαθμισμένα γραφικά.

Ghost of Tsushima Director’s Cut: Οι προσθήκες της νέας έκδοσης

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Jin εκτυλίσσεται στο γειτονικό νησί Iki. Ο Jin ταξιδεύει από το Tsushima στο Iki για να ερευνήσει τις φήμες για εισβολή Μογγόλων σε αυτό. Σύντομα θα βρεθεί απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να έχουν πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος για εκείνον και οι οποίες θα τον αναγκάσουν να ξαναζήσει τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος.

Μαζί με το ολοκαίνουργιο νησί που θα μπορείς να εξερευνήσεις, στη νέα έκδοση του Ghost of Tsushima θα υπάρχει ακόμα περισσότερο νέο περιεχόμενο. Στο ανανεωμένο παιχνίδι θα βρεις νέα πανοπλία για τον Jin και το άλογό του, νέα μίνι παιχνίδια, νέες τεχνικές, νέους τύπους εχθρών, ακόμα και νέα ζώα που θα μπορείς να χαϊδεύεις! Τόσο σε PS4 όσο και σε PS5 θα υπάρχουν και νέα τρόπαια που θα μπορείς να συλλέξεις παίζοντας το παιχνίδι.

Αν παίξεις το Ghost of Tsushima Director’s Cut σε PlayStation 5 θα έχεις μερικά ακόμα πλεονεκτήματα. Από πλευράς γραφικών, η έκδοση του παιχνιδιού για PS5 θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και frame rate μέχρι 60fps. Στην έκδοση για PS5 θα υπάρχουν επίσης νέες cut scenes με διάλογο στα γιαπωνέζικα. Αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολλοί fans από την πρώτη στιγμή. Η Director’s Cut του Ghost of Tsushima θα εκμεταλλεύεται πλήρως και το DualSense, υποστηρίζοντας haptic feedback και adaptive triggers. Τέλος, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και 3D Audio στην νεότερη Sony κονσόλα.

Ghost of Tsushima Director's Cut 01

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut θα κυκλοφορήσει ως αυτοτελές παιχνίδι για το PlayStation 5 και θα περιλαμβάνει όλο το μέχρι τώρα περιεχόμενο μαζί με τις αναβαθμίσεις της νέας έκδοσης. Για τους κατόχους του original τίτλου, η Sony θα παρέχει διάφορες επιλογές αναβάθμισης, ανάλογα με την κονσόλα, έτσι ώστε όσοι το έχουν παίξει ήδη να μην χρειαστεί να πληρώσουν ξανά ολόκληρο το παιχνίδι για να αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο.