Το κορυφαίο της tablet, το Galaxy Tab S6 ανακοίνωσε σήμερα η Samsung, λίγες ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note10.

Το Tab S6 έρχεται με επανασχεδιασμένο S-Pen, το οποίο δεν είναι απλά ένα εργαλείο γραφής και σχεδίασης σύμφωνα με τη νοτιοκορεατική εταιρεία αλλά «ο απόλυτος σύμμαχο για τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα», με τη Samsung να μεταφέρει στα tablet την επιτυχημένη συνταγή της σειράς Note. Έτσι με το S Pen του Galaxy Tab S6, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τα Air Actions για έλεγχο εφαρμογών, όπου είναι δυνατή η λήψη selfie ή ενός βίντεο με εύκολο τρόπο αλλά και η δημιουργία περιεχομένου πολυμέσων χωρίς να απαιτείται η παρουσία του tablet στα χέρια μας.

Διάβασε επίσης: Η Sony RV100 VII έρχεται με δυνατότητες Full Frame κάμερας.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο κορυφαίο tablet της Samsung, ξεχωρίζει η οθόνη 10.5’’ Super AMOLED, σε συνδυασμό με τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos, τα οποία εξασφαλίζουν ένα εντυπωσιακό ηχητικό αποτέλεσμα.

«Η έμπνευση για το Tab S6 έρχεται τη στιγμή που οι δημιουργοί και οι επαγγελματίες χρειάζονται μια συσκευή που να μπορεί να συμβαδίζει με την αστείρευτη φαντασία τους, συμπληρώνοντας τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. Το Galaxy Tab S6 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους, παρέχοντας ταυτόχρονα τις κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και την προηγμένη τεχνολογία που αναμένουν από τα tablet της Samsung».

Το Galaxy Tab S6 αναμένεται και στην Ελληνική αγορά μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.