Δυναμικά ξεκινά τον Αύγουστο η Samsung με την παρουσίαση του νέου της κορυφαίου tablet και ενός από τα καλύτερα της αγοράς, του Samsung Galaxy Tab S4.

Αρχικα το νέο tablet της Samsung έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, στις 10.5 ίντσες έναντι 9.7 ιντσών στο Tab S3, πάντα τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ η εταιρεία το προωθεί ως ένα εργαλείο παραγωγικότητας. Για το σκοπό αυτό υπάρχει και πάλι το S Pen που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη σειρά Galaxy Note, και το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ζωγραφίζει με λεπτομέρεια ή να κρατά σημειώσεις με το γραφικό ου χαρακτήρα.

Διάβασε επίσης: Η Logitech προχώρησε σε μία εξαγορά που προκαλεί εντύπωση

Ακόμη μέσω των περιφερειακών Book Cover μπορεί να μετατραπεί σε φορητό υπολογιστή ενώ  το νέο αξεσουάρ DeX, το μετατρέπει σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

Στο εσωτερικό υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής που προσφέρει κατά 26% καλύτερες επιδόσεις από το Galaxy Tab S3 και ακόμα υψηλότερες στον τομέα των γραφικών. Η μνήμη είναι στα 4GB ενώ σημαντική αναβάθμιση υπάρχει στον αποθηκευτικό χώρο όπου διπλασιάζεται στο αρχικό μοντέλο στα 64GB ενώ και μια δεύτερη έκδοση θα διαθέτει 256GB αποθηκευτικό χώρο, πάντα επιεκτάσιμο.

Καμία έκπληξη στην κύρια κάμερα που παραμένει στα 13MP ενώ η selfie κάμερα ανεβαίνει στα 8MP. Ανεβαίνει σημαντικά και η χωρητικότητα της μπαταρίας στα 7300mAh ενώ για τον ήχο, το Samsung Galaxy Tab S4 εξοπλίζεται με τέσσερα ηχεία.

Το περιμένουμε να το δούμε και στην Ευρώπη από τον επόμενο μήνα, ενώ η πρώτη του ευρωπαική εμφάνιση θα γίνει στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο στις 30 Αυγούστου.